Blog

De ideale tint voor dit seizoen is Pistache

De lente komt eraan en deze  super bleke groene kleur neemt dit seizoen de overhand. De pistache tint is sterk en ongewoon en geeft een heel verfrissende uitstraling. Met deze tint verwerkt in je garderobe zal je zeker een indruk maken.

Voor vele zal deze mint groene kleur nogal heftig zijn maar ik verzeker je dat het verassend genoeg makkelijk te combineren is met een alledaagse garderobe. Probeer deze tint maar eens met een zwarte broek of rok en het resultaat zal je versteld doen staan. Andere kleuren die goed gecombineerd kunnen worden met pistache is koraal, roze, paars en  een fellere kleur groen.

Qua make-up vraagt deze kleur om wat kleurrijkere ogen zoals paars, roze oogschaduw en een mooie warme tint op de lippen. Op de catwalk zagen we deze kleur al verscheidene keren voorbij komen in onder andere de collecties van Kenzo, Alexander Wang, J Mendel en Erdem.

Voor wie deze kleur nog te heftig is qua kleding kan ook kiezen voor een mooie accessoire in deze pistache tint. Schoenen, oorbellen en handtassen zijn volop te verkrijgen in deze tint. Mijn persoonlijke favoriet is de Mulberry Cecily handtas!

Liefs Tahnee Frijters

vakblad kleur en stijl 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *